Realisaties

DOOPSUIKER

Om de geboorte van hun zoontje te vieren, kozen de ouders van Liaz voor een potje met geur, afgewerkt met een boeketje droogbloemen. 

 

Wij vinden het alvast een mooi geheel. 

DOOPSUIKER

Voor de geboorte van Achille werd gekozen voor onze handgemaakte wolkjes. Deze zijn strak en neutraal en waren perfect in combinatie met de rest van het geboorteconcept. 

TROUWBEDANKJE + TAFELDECORATIE

Nick en Justine gingen voor hun huwelijk op zoek naar een origineel naamkaartje voor op de tafels, gecombineerd met het bedankje voor de gasten. Op die manier kwamen we uit bij dit concept. Op de voorkant staat de naam van de gast. Dit zorgde ervoor dat het duidelijk was waar iedereen moest zitten. Anderzijds kwam op de achterkant 'het logo' van hun trouwuitnodiging terug. 

De gasten waren enorm enthousiast over dit gepersonaliseerde bedankje dat ze na afloop mee naar huis konden nemen.

 

DOOPSUIKER

Als aanvulling op de doopsuiker kozen de ouders van Samuel voor onze mini bubble candle, afgewerkt met een droogbloemetje en stoer lint.

 

Ben jij nog op zoek naar een leuke aanvulling op de doopsuiker van jullie kleine spruit? Aarzel dan niet om ons te contacteren en wij sturen met veel plezier vrijblijvend onze catalogus door. 

EINDEJAARSGESCHENK - 3G Tuinaanleg & Onderhoud 

Kristof van 3G Tuinaanleg & Onderhoud koos ervoor om zijn vaste klanten een kaarsje in de vorm van een kerstboom cadeau te doen op het einde van het jaar. We hebben het kerstboompje in een feestelijke verpakking gestoken waar zijn reclame ook duidelijk naar voor kwam.

RELATIEGESCHENK - SCHOONHEIDSINSTITUUT ISE

Irina was op zoek om de klanten in haar schoonheidsinstituut een leuk eindejaarsbedankje te geven. Ze koos voor onze mini geurstokjes en een klein geurkaarsje. Volledig gepersonaliseerd naar haar wensen. 

 

Schoonheidsinstituut ISE: 

Achturenstraat 5 - 9400 Ninove

DOOPSUIKER

Naast de klassieke doopsuiker wou deze klant ook een uniek, gepersonaliseerd kaarsje om de geboorte van hun zoontje Emile te vieren.

Indien je op zoek bent naar originele doopsuiker voor een geboorte kan je ons steeds vrijblijvend contacteren in verband met wat de mogelijkheden zijn. 

TROUW BEDANKJE

Elien & Maarten kozen ervoor om elke gast op hun trouwfeest een kaarsje als aandenken mee te geven. Het boeketje droogbloemen was gebaseerd op haar bruidsboeket, ook het lettertype op het kaartje kwam terug op hun trouwuitnodiging.

TAFELDECORATIE - BAAR 28

Op vraag van de eigenaars van Baar28 maakten wij voor hen originele tafeldecoratie. Wij toverden hun eigen gin-flessen om tot leuke kaarsen. 

 

Ga zeker eens iets eten of drinken om onze kaarsen te bewonderen. 

Dorpsstraat 28 - 1755 Gooik

COMMUNIEBEDANKJE

Als bedankje voor de gasten op een communiefeest maakten wij legomannetjes en legoblokjes. Wij zorgden ervoor dat deze in de kleur naar wens geleverd werden, inclusief verpakking.

PAJOPLANTS

Onze handgemaakte kaarsen zijn te koop bij tuincentrum Pajoplants in Vlezenbeek. Bij hen zijn voornamelijk onze Bubble Candles beschikbaar in allerlei kleuren. Tijdens de feestperiode maakten zij hier leuke geschenkpakketten mee. 

 

Lenniksebaan 1358 - 1602 Sint-Pieters-Leeuw 

RELATIEGESCHENK - HAIRFASHION AGNA 1703

Wij maakten de eindejaarsgeschenken voor de klanten van Hairfashion Agna in Schepdaal. Ze koos voor onze mini Bubble Candle in goud, verpakt in een plexi doosje.